lunes, 16 de enero de 2012

Porté-Puymorens, també obert per la nit

Imatge feta per Central Snow Park.
Dissabte passat l’estació d’esquí francesa Porté-Puymorens va organitzar una festa a la zona de la Vignole, just a l’entrada, a partir de les 15.30h. Es van dur a terme jocs i animacions pels clients més petits, sense oblidar la distribució de caramels i llaminadures per a tothom. Més tard van venir els famosos “xicolaters” del municipi ceretà Palau de la Cerdanya i a la nit la festa va continuar gràcies a la llum artificial que van instal•lar a l’estació.

A les dues del migdia els mestres xocolaters ja havien arribat i, després d’una hora preparant-la, la xocolata calenta ja es podia degustar a dos quarts de quatre. Quan es va anar el sol, a les cinc de la tarda, l’estació es va aclarir i la zona d’snowpark va obrir per a tots els esquiadors que volguessin fer salts i trucs. A més, els comerciants de la Vall de Carol van organitzar la repartició de sopa calenta de ceba.
Representants de Porté-Puymorens: “És aquí on
gaudim de les coses bones. Quan tenim bona
neu, ens podem permetre algunes fantasies".

Tot aquest festival va estar ambientat amb música durant tota la tarda i patrocinat principalment per Oxbow. Està previst que cada dissabte per la tarda l’estació obri l’snowpark. A més, Porté també ha estrenat una oferta en què les dones poden anar-hi gratuïtament cada dijous durant aquest mes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario