lunes, 3 de octubre de 2011

L’Aramón Club Hielo Jaca es col•loca en primera posició a la competició d’hoquei

Aquest dissabte, 1 d’octubre, a les 21.30h, es va celebrar el primer enfrontament entre l’Aramón Club Hielo Jaca i el Club Gel Puigcerdà a la pista de gel de la capital ceretana, on es determinava qui lideraria a la Lliga Regular d’hoquei. El partit va finalitzar a les 00.00h amb un 2 a 4 i, per tant, Jaca s’hi ha col·locat en primera posició.

La primera part va estar molt renyida, ja que la possessió del puc canviava constantment d’equip i les jugades eren poc duradores, de manera que no va haver-hi cap gol. En canvi, a la segona part, el Jaca va inaugurar el marcador al primer minut; al minut set, Puigcerdà va empatar-lo, però l’equip aragonès va tornar a marcar al minut onze. Durant la resta de la segona part, els dos equips van estar igualats fins al minut disset, en el qual Jaca va tornar a marcar, finalitzant-la així amb un 1 a 3. A la tercera part, l’equip ceretà va marcar el seu segon gol al minut vuit i, finalment el Jaca va marcar un penal al minut divuit, acabant el partit amb una victòria.

Encara que les sancions es van concentrar bàsicament a la primera part, el partit en general va estar poc agressiu i no va haver cap lesió greu. Ara bé, el jugador José Antonio Biec, del Club Hielo Jaca, va rebre un fort impacte contra la tanca a la tercera part i va estar estirat al terra uns cinc minuts. Afortunadament, el jugador es va recuperar ràpidament i va tornar a jugar al cap de poca estona.

Biec sent atès, just després de l'impacte.

Actualment, per tant, l’Aramón Club Hielo Jaca es troba en la primera posició de la lliga amb 9 punts, seguit del Futbol Club Barcelona i el Club Gel Puigcerdà (6 punts), el S.A.D. Majadahonda (4 punts), el C.H.H. Txuri Urdin (2 punts) i l’ESCOR-BAKH (0 punts).