lunes, 10 de octubre de 2011

Llívia estrenarà la temporada d'esquí per la porta gran

Els dies 30 i 31 d'octubre el Club d’Esquí Llívia organitzarà el "Welcome winter Llívia snow show" a la zona esportiva de la vila catalana. Serà un esdeveniment únic, ja que serà la primera vegada a la història que s’hi podrà esquiar. L'espectacle consistirà a fer la primera cursa de la temporada 2011-2012 sobre una pista de neu artificial de més de 100 metres de llargària.

L'esdeveniment inclourà un Big Airbag, amb el qual es farà un espectacle de freestyle, una zona de bar,  un escenari amb DJ, passarel·la on presentaran i sortejaran la roba i el material d’hivern més nou, una botifarrada popular, una paella gegant, entre d’altres. 

Cal destacar que tothom, tingui l’edat que tingui, pot participar a la cursa, ja que el 31 d’octubre l’snow show també organitzarà un open d’esquí per a les famílies.

L’Ajuntament de Llívia, l’Escola d’Esquí Llívia, Snow Park Division, la discoteca Sena, Head, la Formatgeria de Llívia, Sport HG, Niu de l’Àliga i Snow Board Area seran els principals patrocinadors de l’esdeveniment. També comptarà amb la presència d’estacions catalanes i franceses com la Molina, Masella, Font Romeu, Les Angles o Formigueres, i amb la presència d’expositors de material i roba d’hivern com Elan, Rossignol, Miralls o Dynastar.

Tots el habitants de Llívia, els ceretans i altres persones de fora que esquien i que visiten la Cerdanya esperen aquest espectacle amb molt d’entusiasme i amb molta il·lusió.

Mapa orientatiu de la distribució del show a la zona esportiva de Llívia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario