domingo, 16 de octubre de 2011

Primera nevada de la temporada

Fotografia realitzada per Carles Saura.
Està sent un octubre molt calorós i sembla que l’hivern quedi molt lluny. Tot i així, el dia dissabte 8 d’aquest mateix mes, va nevar per primera vegada a la temporada d’esquí 2011-2012 dels Pirineus Orientals. La nevada es va produir  a la part més alta de la franja Nord de la serralada, molt a prop de Porté-Puymorens, considerada generalment com l’estació d’esquí més freda de les “Neiges Catalanes”.
Encara que hagi estat bastant escassa i estigui lluny de poder iniciar una temporada d’esquí (de fet, la neu que va quedar va desaparèixer ràpidament), aquesta nevada dóna una mínima esperança per començar a realitzar esports d’hivern abans del que s'esperava. A més, està previst que baixin les temperatures d’aquí a la setmana que ve i no es descarta la possibilitat que hi hagi pluviositat algun dia.

1 comentario:

  1. Bones Ester!
    Molt bona iniciativa! Gràcies al Welcome Winter Snow Show Llívia i la públicació que has fet al mur d'aquest esdeveniment, he descobert aquest petit racó! que esperem que arribi a ser molt gran i important en un futur força pròxim!
    La veritat que només puc dir: Moltiiisiiiimeeees feliiiiciiitaats!!! crec que tot bon periodista a de tenir un espai propi on publiqui les seves pròpies noticies d'una forma lliure i comoda amb el seu pensament.

    Moltes gràcies i moltes felicitats!!
    Per qualsevol cosa aqui tens aquest projecte d'ambientoleg! Petons!

    Víctor Luna Puerto

    ResponderEliminar